iTVSense

Multi-play szolgáltatások minőségbiztosítása

Digitális média szolgáltatók számára, az átviteli hálózatok és végfelhasználói berendezések által nyújtott multi-play szolgáltatások minőségbiztosítását valósítja meg

A digitális média- és hangszolgáltatások olyan kritikus szolgáltatások, amelyekre az ügyfelek magas elvárása és a szolgáltatási hibákat és minőségi problémákat illetően alacsony tűrőképessége a jellemző.

A szolgáltatóknak olyan hatékony eszközre van szükségük, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek folyamatosan elégedettek legyenek.

nagyításhoz klikkeljen a képre

Az iTVSense komponensei mérik és felügyelik a szolgáltatás minőségét a szolgáltatói központban, a gerinc-, elosztó- és elérési hálózaton, valamint az ügyfélnél is.

A Netvisor iTVSense megoldása az IPTV szolgáltató központ, az átviteli hálózatok és végfelhasználói berendezések által nyújtott multi-play szolgáltatások minőségbiztosítását valósítja meg. Az átfogó, moduláris iTVSense feladata a multi-play szolgáltatások minőségbiztosítása, amely nemcsak maximalizálja a video és hang szolgáltatások rendelkezésre állását és minőségét, hanem egyszerűsíti és így hatékonnyá és költségtakarékossá teszi a velük kapcsolatos üzemeltetési folyamatokat is.

Az iTVSense szolgáltatásai az alábbiakra terjednek ki:

az IPTV, VoD, DVBx, OTT jelátvitel minősége és a teljesítménye

a VoIP szolgáltatások rendelkezésre állása és a hang minősége

az Internet adatátviteli szolgáltatás rendelkezésre állása, sávszélessége és a felhasználói élmény

Az iTVSense használatának előnyei

Szolgáltatásbiztosítás menedzsment lakossági távközlési szolgáltatások számára

Átfogó szolgáltatás menedzsment megoldást biztosít az IPTV, DVBx, OTT és VoIP infrastruktúra egészére, magában foglalva a szélessávú internetmonitorozást is. Magas rendelkezésre állású, jól skálázható, elosztott mérésadatgyűjtő és elemző platform, amely multicast médiafolyam és Video On Demand adások elemzésére is alkalmas, és valós idejű állapot-áttekintő nézet és hosszú távú adatgyűjtő-elemző képességgel is rendelkezik.

E2E felügyelet biztosítása

Az iTVSense rendszer képes szolgáltatási központok, gerinc-, aggregációs- és hozzáférési hálózatok szintjén, beleértve a CPE eszközök monitorozására. Ezáltal egy egységes rendszerrel, egyetlen üzemeltető csapattal, egy konzisztens felületen keresztül biztosítható a szolgáltatás minősége.

Backware Correction Error (BEC) hibajavítási eljárás

Aktív szolgáltatásminőség javítás végfelhasználó oldalon multicast csatornák esetén (iTVSense BEC). xDSL, GPON vagy DOCSIS-3 hálózatok feletti működés során az esetek 95%-ában eliminálja a csomagvesztések okozta felhasználói élmény csökkenést. Bufferelésnek köszönhetően a végfelhasználó nem tapasztal szolgáltatásminőségi degradációt. Gyártófüggetlen, Linux hálózati stack-be ágyazott megoldás.

Kapcsolódó anyagok

Referenciák

  • Proximus (Belgium)
  • Invitel
  • Magyar Telekom
  • T2 (Szlovénia)
  • BHT (Bosznia-Hercegovina)
  • Etisalat (Egyesült Arab Emirátusok)

További termékeink

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal

Back to top