SLA Suite

SLA riportok és műszerfal

Egyedülállóan objektív és pontos SLA riportok ICT szolgáltatók vagy e szolgáltatások igénybe vevői számára

A Netvisor SLA Suite távközlési és informatikai rendszerek működésével kapcsolatos műszaki és üzemeltetési adatokat konszolidáló, feldolgozó, értékelő és azokat prezentáló termék, amely képes különféle menedzselő társrendszerek, így pl.

teljesítmény-monitorozó, hibajegykezelő és riasztáskezelő alkalmazások adatait integrálni és ezekből elemzéseket, SLA riportokat, dashboard adatokat generálni.

Szolgáltatás minőség átfogó és részletes értékelése automatikus mérések és hibajegyek alapján.

Opcióként rendelkezésre állnak konnektor modulok a legtöbb ismert hibajegykezelő, illetve teljesítmény-monitorozó rendszerekhez.

nagyításhoz klikkeljen a képre

Az SLA-Suite használatának előnyei

Közel valós idejű adatok és hosszabb távú trendek megjelenítése egyaránt biztosított az igény szerint összeállított dashboard felületeken.

PDF, HTML, DOC és/vagy XLS formátumú SLA riportok automatikus generálása és email-en keresztül történő vagy webes publikálása.

Grafikus felhasználói felületen konfigurálható rugalmas, modell alapú számítási logikai és sokoldalú vizualizációs lehetőségek.

Az SLA-Suite használatának előnyei

Pontos SLA és OLA jelentések előállítása

Az SLA Suite elsősorban abban múlja felül versenytársait, hogy – az egyedi modell alapú connector architektúrájának köszönhetően – képes akár különféle gyártók felügyeleti és menedzsment rendszereinek adatait átvenni, ezen adatokat összevetni és ezekből pontos és hiteles jelentéseket készíteni.

Dashboard megjelenítés

Valós idejű, interaktív adatmegjelenítés, amely egy megjelenítő elemekből összerakható felület. Képes különböző időszakok megjelenítésére (elmúlt 24 óra, folyó hónap stb.). Navigációs linkekkel elérhetővé válnak az SLA Suite különböző KPI adatai. Lehetővé teszi SLA riasztások generálását, ha egy KPI érték a megadott határértékhez közelít

Adatintegrációs képesség

A rendszer a legkülönbözőbb menedzselő társrendszerek adatainak együttes kezelésére, feldolgozása és megjelenítésére is képes. Képes idősor (mérési eredmények) és esemény (hibabejelentési adatok) jellegű adatok egyidejű, összesített kezelésére. A rendszer további előnye a nagy előfeldolgozó képesség, aminek köszönhetően perzisztens KPI adatokat tud előkészíteni és a későbbiek során felhasználni.

Kapcsolódó anyagok

Referenciák

  • K&H Bank Zrt.
  • KBC Hungary Kft.
  • NISZ Zrt.
  • Invitel Zrt.
  • Raiffeisen Bank Zrt.
  • MÁV Zrt.

További termékeink

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal

Back to top