Rólunk

Társaságunk, a Netvisor Zrt. az 1998. április 19-én alakult Netvisor Kft. jogutódja, melyet Zrt.-ként a Cégbíróság 2008. március 4-i nappal jegyzett be.

A Netvisor informatikai és kommunikációs infrastruktúrák, értéknövelt informatikai és IoT szolgáltatási rendszerek, valamint ezek felügyeletére szolgáló rendszerek tervezésére, létrehozására, megvalósítására és támogatására specializálódott rendszerintegrátor, amelynek tevékenységében domináns szerepet játszik az innováció, a kutatás és fejlesztés.

A Netvisor támogatja az infokommunikációs infrastruktúra fejlesztés teljes életciklusát, a stratégiai és kiviteli tervezéstől kezdve a kivitelezésen át az üzemeltetés támogató megoldásokig. A Netvisor azt tekinti legfontosabb feladatának, hogy ügyfeleinek olyan megoldásokat kínáljon, amelyek segítik javítani infokommunikációs infrastruktúrájuk megbízhatóságát, informatikai rendszereik működési hatékonyságát, és az infokommunikációs szolgáltatásaik minőségét.

A Netvisor tevékenységének pillérei:

Infokommunikációs rendszerintegráció

Az ügyfelek részére kialakított rendszereink a világ vezető gyártóinak hardver és szoftver eszközeit és szükség esetén saját fejlesztésű termékeinket kombinálják, optimális megoldást nyújtva üzleti céljaik elérése érdekében. Az infokommunikációs rendszerintegráció keretében nyújtott tevékenységünk az informatikai projektek teljes életciklusára – stratégiai döntés-előkészítés, tervezés, megvalósítás, támogatás, rendszerek átvilágítása, tanácsadás – kiterjednek.

Az információs rendszerek kialakítása magában foglalja az új informatikai megoldások egyedi ügyféligényeknek megfelelő testre szabását, valamint a meglévő informatikai megoldásokhoz történő illesztését.

ICT üzemeltetéstámogató rendszerek

Üzemeltetés támogató termékeink és megoldásaink komplex és küldetéskritikus ICT rendszerek hatékony és biztonságos működtetését biztosítják. Szolgáltatás felügyeleti megoldásaink lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy IT folyamataikat automatizálják, csökkenthessék költségeiket és a kockázatot, javíthassák erőforrásaik kihasználtságát, menedzselhessék a rendszereikben bekövetkező változásokat, felügyeljék a szolgáltatás minőségét és magas szinten kiszolgálhassák ügyfeleik igényeit.

Új generációs hálózatok tervezése és kiépítésének támogatása

A Netvisor komplex hálózatfejlesztési projekthez gépi algoritmusok támogatásával tervez kiterjedt FTTx, HFC és xDSL hozzáférési-és IP/DWDM transzport hálózatokat. A NETPlanners Portal keretrendszere – az automatizált stratégiai hálózattervezés mellett – támogatja az optikai kábelhálózatok kiviteli tervezését, továbbá elősegíti a hálózatfejlesztési projektben résztvevő szereplők kollaborációját.

Nagy megbízhatóságú, komplex szolgáltatói és ipari hálózatok tervezése és kivitelezése

A nagy megbízhatóságú, komplex szolgáltatói hálózatok tervezése és megvalósítása során kiemelten fontos a magas szintű szakértelem és sokéves tapasztalat. A szolgáltatói hálózati technológiák és menedzselt megoldások terén a Netvisor Zrt. tevékenysége meghatározó egyaránt a magyar és nemzetközi piacon.

Tevékenységeink közé tartozik a szolgáltatói hálózatokban használt MPLS technológiák alkalmazása, optikai gerinc és elérési hálózatok kialakítása, IPTV hálózatok, Internet szolgáltatói megoldások, országos L2 és L3 hálózatok üzemeltetése. Meghatározó eszközgyártók termekéit (pl. Cisco, Nokia, Huawei) használjuk a tervezés és kivitelezés során.

Üzleti tevékenységünk magas hozzáadott értékű munkára alapozott, munkatársaink több mint 80%-a felsőfokú végzettséggel rendelkező villamosmérnök, műszaki informatikus
és programozó matematikus.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal

Back to top